Simuleer autolening KBC

Simuleer autolening KBC

Vooraleer u een autolening afsluit, is het verstandig om de markt even te verkennen. Lukraak een aanbieder kiezen en vervolgens direct een offerte aanvragen, dat is niet echt slim. Een te dure autofinanciering afsluiten is dan veelal het gevolg. De beste autoleningen zoeken doet u als volgt:

1.                Simulaties doorvoeren: tegenwoordig kan men op iedere site wel een simulatie doorvoeren. Bezoek eens de site van KBC en simuleer daar de autolening van KBC. Zo weet u direct hoeveel u zou moeten aflossen per maand. Doe dit bij meerdere kredietverstrekkers.

2.                Offertes aanvragen: vraag een offerte aan bij kbc, ing, dexia en andere kredietmaatschappijen. Vergelijk de tarieven van deze offertes en selecteer de goedkoopste.