Deze site geeft informatie over kredieten en waar om te denken.

  1. Een autolening
  2. Een autokrediet
  3. Een autofinanciering

Het is goed om alle informatie door te nemen om zo een goede keuze te kunnen maken.

Ook voor jou zijn er volop mogelijkheden.

Bezoek ook gerust een van de pagina’s van onze sponsoren. Ze helpen u graag.

Extra Budget bij de aankoop van een auto

U bent al een tijd op zoek naar een andere auto. Echter iedere keer als u op het internet zoekt dan vind u geen geschikte auto in het budget dat u voor uw auto te besteden heeft. U heeft al eens gezocht naar de mogelijkheden van een autolening. Met het extra budget zijn er geweldige auto’s beschikbaar en kunt u een auto kopen die ook voor de lange termijn een goede investering kan zijn. Maar is het wel verstandig om een lening te nemen om een auto te gaan kopen?

De voordelen van een autokrediet

Het grootste voordeel van een autokrediet is natuurlijk dat u een lening kunt krijgen om uw droom auto te kopen. Een auto die aan al uw wensen voldoet en die ook voor de lange termijn aan uw wensen blijft voldoen. U ziet zichzelf al helemaal rijden in die prachtige nieuwe auto! Een jonkgebruikte occasion is natuurlijk zeer geschikt om nog jaren mee te rijden. Ook zijn de auto’s in een duurdere klasse zo goed als altijd bij de autogarage in onderhoud geweest en niet bij beun de haas.

De nadelen en risico’s van een autolening

Naast de verschillende voordelen zijn er natuurlijk ook een aantal nadelen als u er voor kiest om een autokrediet af te sluiten. Als u een autokrediet afsluit dan betekent dit dat u iedere maand een vast bedrag aan rente en aflossing moet betalen aan de geldverstrekker. Een autokrediet brengt dus verplichtingen met zich mee. Hierdoor heeft u iedere maand minder geld over om te sparen of om leuke dingen van te doen. Mogelijk moet u enkele zaken opofferen om het mogelijk te maken om een auto te kopen met een autokrediet.

Het grootste risico van een autokrediet is toch zeker wel dat u een lening heeft afgesloten voor uw auto en dat als u de auto niet meer heeft u hier nog steeds voor moet betalen. Bijvoorbeeld als u een eenzijdig ongeluk heeft waar de auto total loss wordt verklaard. Als u geen allrisk verzekering heeft dan heeft u wel een autokrediet, maar geen auto meer.

Waar kunt u een autokrediet afsluiten?

Een autokrediet kunt u tegenwoordig overal afsluiten! De meest voor de hand liggende partijen zijn uw bank of een assurantie tussen persoon. Ook zijn er vele autodealers die hun eigen financiële producten aanbieden of samenwerken met een tussenpersoon van autokredieten. Het meest logische is als u naar uw eigen bank gaat of uw vaste tussenpersoon. En dan is de laatste aan te bevelen omdat deze ook uw verzekering kan verzorgen en een breder aanbod dan de bank heeft. Ook heeft een tussenpersoon van autokredieten meer verstand van autoleningen dan een autodealer. U bent natuurlijk helemaal vrij om uw keuze te maken als u een autokrediet afsluit!

De showroom uit met een nieuwe auto, dankzij uw autokrediet

Een autolening kan u net dat beetje extra ruimte geven waardoor het mogelijk is om de auto waar u zo graag in gezien zou willen worden kunt kopen. De auto waar u comfortabel in kunt rijden voor nog vele jaren.

Lees meer op de blog (klik hier)